Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Muzeul, arta și restauratorul
17.08.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 180

Muzeul Județean Olt a fost din nou gazda unui eveniment inedit. Dacă până acum operele de artă erau vedetele expozițiilor, de data aceasta, subiectul principal a fost restauratorul. Participanții au putut admira lucrări vechi și recondiționate, precum icoane, tablouri, cămăși sau obiecte de lemn.


 Muzeul Județean Olt a organizat astăzi o nouă expoziție de succes. De data aceasta, publicul a putut admira obiecte istorice aflate în posesia instituției și restaurate de specialiștii slătineni.
Obiectele de artă au fost, acum, în planul secund al expoziției. Și asta pentru că atenția s-a concentrat mai mult pe restaurator și pe munca migăloasă pe care o desfășoară, astfel încât să dea viață unor bunuri degradate.
Expoziția va fi deschisă publicului larg timp de o lună de zile, astfel că iubitorii de cultură, artă și istorie sunt așteptați în număr cât mai mare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021