Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Juriul Festivalului Giffoni, găzduit de Eurognosi
26.07.2021
Autor articol: Mirela Vârşă
Vizualizari: 621

Centrul de limbi străine Eurognosi Slatina găzduiește, zilele acestea, delegația României ce face parte din juriul Festivalului Internațional de Film Giffoni 2021. Nouă tineri pasionați de cinematografie vizionează online filmele înscrise în concurs și participă la dezbateri interesante alături de copii din lumea întreagă.


 Cinci elevi de la Școala „Eugen Ionescu” și patru de la Liceul cu Program Sportiv din Slatina reprezintă România la o nouă ediție a celui mai mare festival international de film pentru copii, Giffoni 2021. Este al XI-lea an consecutiv în care o echipă coordonată de profesorul Grațiela Popa participă la unul dintre cele mai apreciate evenimente mondiale. Pentru că nici anul acesta delegațiile țărilor participante nu au avut acces fizic în sala festivalului, din cauza pandemiei de coronavirus, echipa României vizionează peliculele în decorul intim și primitor al Centrului Eurognosi.
Copiii slătineni sunt încântați că au șansa să vadă cele mai noi producții și mărturisesc că, după vizionarea fiecărui film rămân cu o lecție de viață învățată.
La Festivalul Internațional de film Giffoni, participă, anual, mii de copii din întreaga lume. Jurații sunt împărțiți pe categorii de vârstă și au misiunea de a viziona, discuta și vota filmele preferate înscrise în competiție.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024