Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Juriul Festivalului Giffoni, găzduit de Eurognosi
27.07.2021
Autor articol: Mirela Vârşă
Vizualizari: 509

Centrul de limbi străine Eurognosi Slatina găzduiește, zilele acestea, delegația României ce face parte din juriul Festivalului Internațional de Film Giffoni 2021. Nouă tineri pasionați de cinematografie vizionează online filmele înscrise în concurs și participă la dezbateri interesante alături de copii din lumea întreagă.


 Cinci elevi de la Școala „Eugen Ionescu” și patru de la Liceul cu Program Sportiv din Slatina reprezintă România la o nouă ediție a celui mai mare festival international de film pentru copii, Giffoni 2021. Este al XI-lea an consecutiv în care o echipă coordonată de profesorul Grațiela Popa participă la unul dintre cele mai apreciate evenimente mondiale. Pentru că nici anul acesta delegațiile țărilor participante nu au avut acces fizic în sala festivalului, din cauza pandemiei de coronavirus, echipa României vizionează peliculele în decorul intim și primitor al Centrului Eurognosi.
Copiii slătineni sunt încântați că au șansa să vadă cele mai noi producții și mărturisesc că, după vizionarea fiecărui film rămân cu o lecție de viață învățată.
La Festivalul Internațional de film Giffoni, participă, anual, mii de copii din întreaga lume. Jurații sunt împărțiți pe categorii de vârstă și au misiunea de a viziona, discuta și vota filmele preferate înscrise în competiție.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021