Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poftiți la teatru!
05.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 203

Activitatea culturală a Centrului „Eugen Ionescu” din Slatina revine în forță. În luna februarie, iubitorii de teatru vor avea ocazia să vizioneze două comedii spumoase, însă, cu respectarea normelor de protecție împotriva îmbolnăvirii cu noul coronavirus.


Din nou la teatru! Poate cea mai bună veste pentru toți slătinenii iubitori de artă. Directorul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina anunță cu bucurie faptul că în luna februarie, sala de teatru va fi gazda unor spectacole de comedie.
Organizatorii vor respecta normele de protecție împotriva îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Spectatorii vor fi termometrizați încă de la intrare, accesul în sală și ieșirea se vor face controlat, iar masca de protecție va fi obligatorie.
În ceea ce privește activitatea de cinema a centrului cultural, situația este încă la nivel de analiză. Sălile de film sunt pregătite să își primească spectatorii, dar, în acest moment, încă există probleme de organizare la agențiile distribuitoare. Cu toate acestea, speranțele de redeschidere a cinematografului din Slatina sunt mari.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE