Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Biblioteca Județeană, digitalizată
19.01.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 123

Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” se află într-un amplu proces de digitalizare. Cititorii pot acum să verifice acum disponibilitatea cărților dorite și chiar să le comande online. În viitorul apropiat, conducerea instituției dorește să implementeze o platforma de citit în format digital.


Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” a intrat în rândul bibliotecilor moderne. Directorul instituției spune că a pus în funcțiune o platformă online, unde abonații pot verifica disponibilitatea cărților preferate. Este vorba, de fapt, de o simplificare a procedurii de împrumut.

Conducerea bibliotecii dorește să modernizeze și mai mult această platformă. În funcție de alocările bugetare venite din partea Consiliului Județean Olt, se dorește implementarea unei biblioteci online. Practic, abonații instituției vor putea citi cărțile în format digital, de acasă.
Pandemia a afectat „în bine” activitatea bibliotecii. Numărul de cititori activi a crescut semnificativ, spune conducerea instituției. În 2020 au fost înregistrați peste 600 de abonați noi, iar numărul cititorilor activi se apropie de 3.000.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE