Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pandemia nu oprește activitatea culturală
13.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 190

Activitățile cultural-artistice din Slatina s-au reluat, iar directorul Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, George Smarandache, are mai multe proiecte ce urmează a fi desfășurate. Până la sfârșitul anului vor fi organizate două spectacole, pe scenă urcând formații ca Direcția 5 sau artiști de operă precum soprana Alexandra Coman. De asemenea, directorul instituției a mărturisit că și anul acesta se va desfășura concursul devenit deja tradiție, „Acasă la Eugen Ionescu”.


Viața culturală a Slatinei revine ușor-ușor la normalitate. Evenimentele de teatru sau difuzările de film au fost deja reluate, iar, potrivit directorului Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, George Smarandache, vor urma și spectacolele artistice. Membrii formației Direcția 5 sau soprana Alexandra Coman sunt doar câteva dintre numele care se vor reîntoarce pe scena sălii de spectacol a centrului.
Directorul instituției spune că mai are în plan derularea, cu sprijinul Primăriei Slatina, a două proiecte cultural-educative. Unul dintre acestea se referă la cunoscutul concurs „Acasă la Eugen Ionescu”, iar celălalt vizează o piesă de teatru cu mai mulți actori de la București.
Toate aceste activități trebuie să respecte normele de protecție în vigoare. Se va respecta distanțarea dintre oameni, iar dezinfectarea mâinilor și purtarea măștii sunt obligatorii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE