Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Teatru în aer liber, pe timp de pandemie
08.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 148

Cultura nu ține cont de pandemie. Este exemplul celebrului festival de teatru „Ștefan Iordache” din Caracal. Ediția jubiliară a acestui eveniment nu a mai avut loc în cadrul Teatrului Național, ci s-a desfășurat în aer liber. Pe scena festivalului vor urca până duminică atât actori deja consacrați, cât și tineri la început de carieră.


Festivalul de teatru „Ștefan Iordache” din Caracal a fost organizat și în acest an. Seara de deschidere a început cum nu se poate mai frumos. Versurile marelui poet Mihai Eminescu au răsunat pe scena Teatrului de Vară din Caracal, spre deliciul publicului prezent. Chiar dacă afară ploua, spectatorii au stat să asculte și să vadă toate reprezentațiile scenice.
Organizatorii au făcut eforturi deosebite pentru a continua acest proiect cultural și consideră că se impunea acest lucru, cu atât mai mult în această perioadă pandemică.
Iubitorii de teatru pot urmări până duminică seara, la Teatrul de Vară din Caracal, câte un spectacol în care vor evolua mai mulți actori cunoscuți, dar și tineri talentați. Festivalul se va încheia cu piesa „Copilul lui Noe” al teatrului Metropolis.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE