Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se redeschide Centrul Cultural „Eugen Ionescu”
05.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 378

Filmele și piesele de teatru îndrăgite de slătineni vor putea fi din nou văzute la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. După o perioadă de mai bine de șase luni de zile, porțile cinematografului vor fi din nou deschise pentru publicul larg. Sălile vor funcționa la jumătate de capacitate, iar oamenii vor fi obligați să respecte toate măsurile de protecție impuse, incluzând dezinfectarea mâinilor, scanarea temperaturii și, mai ales, purtatul măștii.


Veste bună pentru toți iubitorii de teatru și de film. Activitatea culturală din cadrul Centrului „Eugen Ionescu” a fost reluată. Potrivit directorului instituției, George Smarandache, repetițiile pentru piesele de teatru au început, iar primele reprezentații scenice vor avea loc săptămâna viitoare.
Toți cei care vor să vadă din nou o piesă de teatru sau un film trebuie să știe că măsurile de protecție sunt foarte stricte. Se va respecta distanțarea dintre oameni, dezinfectarea mâinilor se va face atât la intrarea, cât și la ieșirea din sală, iar, cel mai important, purtarea măștii este obligatorie.
Primul spectacol programat în luna octombrie 2020 la Centrul Cultural Eugen Ionescu este spectacolul cu piesa „Toți banii merg la Lola” al Asociației Culturale Olt Artis Slatina care se va juca în zilele de 14 și 15 octombrie, începând cu orele 19,00. Biletele au fost puse în vânzare încă din data de 29 septembrie 2020, în limita locurilor disponibile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE