Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copiii slătineni, de zece ani în juriul Giffoni
28.08.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 376

Copiii slătineni continuă experiența Giffoni și în vreme de pandemie. De zece ani, echipe de elevi de la Școala Gimnazială Eugen Ionescu din Slatina reprezintă cu mândrie țara noastră la cel mai mare festival de film internațional. Deși anul acesta adolescenții au respirat de la distanță energia unică și magică a filmului, ei au trăit momente speciale de care își vor aminti cu drag, peste ani.


Este al zecelea an consecutiv în care profesorul Grațiela Popa se implică în acest proiect multicultural internațional, reprezentând România, alături de elevi ai Școlii Gimnaziale Eugen Ionescu, la renumitul festival de film. În acest an special, cea de-a 50-a ediție Giffoni s-a desfășurat în două etape, iar elevii slătineni se numără zilele acestea printre cei 350 de copii din toată lumea care jurizează cele 33 de filme prezentate anul acesta la festival.
Jurizarea filmelor are loc online și fiecare echipă are oportunitatea de a conversa cu personalități din lumea cinematografiei. Întrebările adresate de copiii slătineni au încântat-o pe cunoscuta actriță Daisy Ridley.
Filmele participante la festivalul Giffoni din acest an conțin teme importante de viață, cum ar fi bullying-ul, violența, dragostea, singurătatea, rasismul. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE