Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracal: Biblioteca de vară pentru copii
21.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 85

Tinerii caracaleni care nu și-au făcut planuri de vacanță în această vară se pot distra copios în cadrul „Bibliotecii de vacanță”. În fiecare zi sunt organizate ateliere de lectură, de joc sau de abilități practice și pictură, oferindu-le copiilor alternative de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut. Activitățile sunt organizate în aer liber, în incinta Parcului „Constantin Poroineanu” din municipiu.


Biblioteca ,,Virgil Carianopol” s-a mutat, pe timpul verii, în Parcul ,,Constantin Poroineanu”. Proiectul ,,Biblioteca de vacanță” are din ce în ce mai mulți adepți în Caracal, în special copii. Ei participă cu bucurie la activitățile inedite pe care le-au inițiat organizatorii.
În fiecare zi, zeci de copii de toate vârstele aleg să treacă pragul Bibliotecii Municipale din Caracal, aflată acum în parc. Copiii care vin aici desfășoară o serie de activități interesante și antrenante. Cu toții sunt încântați de acest concept modern de bibliotecă, ajuns deja la a VI – a ediție.

Nu doar copiii sunt încântați de timpul petrecut la biblioteca din parc. Părinții și bunicii care îi însoțesc sunt foarte mulțumiți de faptul că în orașul lor există alternative practice de petrecere a timpului liber pentru cei mici.
Biblioteca de vacanță din Parcul „Constantin Poroineanu” va fi deschisă până la sfârșitul lunii august, de luni până vineri, între orele 10 și 13.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020