Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copiii din Slatina, în juriul Festivalului Giffoni
14.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 503

Chiar și în contextul pandemic actual, Festivalul Internațional de Film pentru Copii Giffoni își va desfășura cea de-a 50 –a ediție. Pentru al zecelea an consecutiv, câțiva adolescenți slătineni reprezintă cu cinste orașul nostru în afara granițelor. Susținuți de profesorul lor coordonator, Grațiela Popa, elevii vor juriza, online, filme de lung și scurt metraj.


Delegația României la cea de-a 50 – a ediție a renumitului Festival Internațional de Filme pentru Copii – Giffoni va fi formată și în acest an din mai mulți copii din Slatina. Acest proiect este unul de suflet pentru coordonatorul tinerilor, profesorul Grațiela Popa.
În acest an, festivalul se va desfășura în condiții diferite. Workshop-urile, întâlnirile și jurizările se vor muta în mediul online. Concursul se va desfășura în două etape. Între 18 și 22 august va avea loc jurizarea la categoria 16 – 20 de ani, iar în perioada 25 – 29 august la categoria la care și tinerii noștri slătineni sunt angrenați. Temele peliculelor care au intrat în cursa pentru câștigarea festivalului de la Giffoni vizează problemele actuale cu care generația tânără se confruntă.
Pe parcursul celor 10 ani de participare la renumitul festival, echipele de tineri slătineni au reprezentat cu succes România la acest important proiect cultural internațional.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020