Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Pianul călător”, ediție aniversară la Caracal
25.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 95

Eveniment cultural de excepție în Parcul „Constantin Poroineanu” din Caracal. Pianistul Horia Mihail a poposit pe meleaguri oltene, cu un nou spectacol din cadrul turneului „Pianul călător”. Artistul a interpretat în aer liber melodii din repertoriul lui Beethoven, marcând astfel cei 250 de ani de la nașterea marelui muzician.


Viața culturală începe să fie reluată după mai bine de trei luni de pauză din cauza pandemiei de coronavirus. Cunoscutul pianist Horia Mihail a pornit la drum în turneul său național pentru a zecea oară. Caracalul se numără pe lista localităților care fac parte din acest proiect cultural, ajuns anul aceasta la ediția a –X-a. Evenimentul s-a desfășurat în aer liber, în Parcul „Constantin Poroineanu”.
Atmosfera a fost una specială, iar publicul caracalean l-a primit cu sufletul deschis pe artistul Horia Mihail.
La eveniment a participat și city-managerul orașului, Adrian Chesnoiu. Acesta a anunțat că astfel de acte culturale vor mai avea loc la Caracal, în următoarea perioadă.
Publicul iubitor de muzică clasică a mărturisit că s-a simțit minunat la spectacolul din parc.
Această ediție a turneului „Pianul călător” se va încheia pe 5 iulie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020