Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vizite cu restricții la Muzeul Județean
22.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 150

Vizite cu restricții la Muzeul Județean. Chiar și în aceste condiții, au fost mulți cei care au trecut pragul instituției, de la 1 iunie și până astăzi. Oamenii au trecut printr-un triaj epidemiologic, iar pe toată durata vizitei au fost nevoiți să poarte mască de protecție.


Încă de pe data de 1 iunie, atunci când Muzeul Județean Olt și-a reluat oficial activitatea, iubitorii de cultură au început să vină să viziteze galeriile de istorie ale instituției. Fluxul este unul controlat, astfel că numărul de vizitatori a fost mai mic decât de obicei. Totuși, zeci de grupuri au venit să admire exponatele valoroase și să afle informații prețioase despre istoria locului.
Măsurile de protecție pe care reprezentanții Muzeului Județean Olt le-au luat sunt stricte. Oamenii care vin în vizită trebuie să treacă printr-un triaj epidemiologic, trebuie să se dezinfecteze pe mâini și să poarte obligatoriu mască de protecție.
Iubitorii de cultură care vor să treacă pragul Muzeului Județean Olt trebuie să știe că nu pot intra în grupuri mai mari de 4 persoane și că sunt obligați să respecte toate măsurile de protecție impuse. Programul de vizită este de marți până duminică, în intervalul orar 10 – 18.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE