Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zeci de cititori la bibliotecă
18.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 144

Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” din Slatina și-a deschis porțile, de luni. De atunci, zeci de iubitori de lectură au trecut pragul instituției pentru a împrumuta, din nou, cărțile dorite. Cele mai solicitate secții au fost beletristica și cea de copii.


Încă din prima zi de când Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” și-a reluat activitatea cu publicul, zeci de slătineni au vizitat instituția, fie pentru a returna cărțile împrumutate, fie pentru a lua altele noi. Fluxul de oameni fost atent controlat, iar la intrare fiecare cititor a fost obligat să treacă printr-un triaj epidemiologic. Directorul bibliotecii, Florian Dumitrescu, se declară mulțumit de modul în care situația este gestionată.
Slătinenii care au pășit din nou în sălile de lectură ale bibliotecii s-au îndreptat în special către secțiile de beletristică și non-beletristică, dar și către secția pentru copii.
Conducerea Bibliotecii Județene anunță că și biroul de înscrieri a fost deschis. Asta înseamnă că oamenii pot veni cu încredere să își procure un permis de cititor sau să și-l reînnoiască.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020