Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Muzeul Județean se pregătește de redeschidere
19.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 130

Chiar dacă autoritățile centrale au declarat că după data de 15 mai toate muzeele se vor redeschide, reprezentanții ministerelor de resort au fost total nepregătiți. Normele de funcționare au fost transmise tuturor instituțiilor de cultură abia după ce starea de urgență a fost ridicată. Muzeul Județean Olt se pregătește să își redeschidă porțile, iar în câteva zile vom putea vizita din nou minunatele galerii de artă.


Autoritățile centrale au declarat public, dinainte ca starea de urgență să fie ridicată, faptul că muzeele se vor deschide începând cu data de 15 mai. Realitatea a fost, însă, cu totul alta. Reprezentanții ministerelor de resort nu au pregătit la timp normele speciale de funcționare pentru instituțiile de cultură, astfel că, și în acest moment, muzeele sunt în continuare închise. Cert este că angajații Muzeului Județean Olt lucrează intens la implementarea tuturor regulilor de protecție, astfel încât riscurile de infectare să fie diminuate.
Directorul Muzeului Județean Olt spune că mai sunt doar câteva zile până când toți iubitorii de artă vor putea să viziteze exponatele. Redeschiderea instituției vine și cu un pachet de reguli foarte stricte. În incinta muzeului va putea intra o singură familie, se va impune obligativitatea purtării unei măști de protecție, iar vizitatorilor li se va lua temperatura la intrare.
Nu doar Muzeul Județean își va redeschide porțile pentru publicul larg. În perioada imediat următoare, absolut toate instituțiile de cultură le vor oferi cetățenilor noi alternative de relaxare și de petrecere a timpului liber.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020