Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Istoria Centrului Vechi, povestită online
06.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 208

În contextul stării de urgență și a restricțiilor de deplasare, istoria Slatinei a început să fie cunoscută exclusiv în mediul online. Istoricul Aurelia Grosu și-a intensificat activitatea pe site-urile de socializare și prezintă slătinenilor frumusețea clădirilor istorice pe care le putem admira și în zilele noastre.


Centrul Vechi al Slatinei este un loc plin de istorie prin care cu toții am trecut mai mult sau mai puțin atenți. În această perioadă, oamenii de cultură și-au intensificat activitatea pe site-urile de socializare și au prezentat, online, părți de istorie ale caselor și străzilor de odinioară.
Pe strada Lipscani, în apropierea Judecătoriei Slatina, găsim și cea mai veche clădire din oraș. Într-o postare recentă pe Facebook, istoricul Aurelia Grosu vorbește atât despre modul în care această casă a fost construită cât și despre istoria neștiută a oamenilor locului.
Tot mai mulți oameni de cultură au ales ca în această perioadă să aducă în casele oltenilor fragmente din istoria neștiută a Slatinei și a județului nostru prin diferite postări atractive în mediul online.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020