Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Istoria – o lecție de viață în online
01.04.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 421

Istoria ne învață, prin filele sale de poveste, că omenirea a făcut față războaielor și pandemiilor. Oamenii de cultură din județul Olt și-au intensificat activitatea pe site-urile de socializare pentru a ne aduce aminte de momentele frumoase ale vieții de odinioară.


Din cauza pandemiei provocate de virusul chinezesc instituțiile de cultură din județul Olt și-au închis ușile pentru vizitatori. Pentru a-i ține pe oameni aproape și pentru a le oferi o alternativă utilă de petrecere a timpului liber, departe de panica provocată de această epidemie, directorul Muzeului Județean Olt și-a intensificat activitatea virtuală. Le oferă oamenilor posibilitatea să admire în imagini crâmpeie de istorie pe care mulți le-au trăit în urmă cu trei sau patru decenii.
Și istoricul Aurelia Grosu păstreze vie istoria Slatinei, prin postările sale despre locuri încărcate de semnificație și oameni minunați. Omenirea a mai trecut prin astfel de tragedii și întotdeauna a reușit să depășească aceste situații cu fruntea sus. Acesta este mesajul pe care istoricul îl transmite slătinenilor.
Oamenii de cultură din județ spun că, în aceste momente, oltenii trebuie să respecte toate măsurile luate de autorități, să fie puternici și să nu își piardă niciodată credința.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE