Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cultura și tradițiile, promovate la Corbu
09.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1200

De 18 ani, Ansamblul Folcloric „Mărțișorul” din Corbu duce numele județului în toate colțurile țării, dar și peste hotare. Primarul comunei a reușit mereu să îi țină aproape pe copii și pe părinți, iar anul acesta s-a inaugurat cu fast o nouă sală de pregătire. Festivitatea a avut un program vast, ce a cuprins mai multe reprezentații de dansuri și cântece populare.


Weekend de sărbătoare la Corbu. „Mărțișoare de la mărțișor” a fost evenimentul care a marcat inaugurarea unei săli de pregătire pentru copiii din ansamblul folcloric al comunei. Formații din comunele limitrofe, dar și din județul Argeș au fost invitate la acest eveniment, iar fiecare a pregătit programe artistice foarte apreciate de public,
Înființat în 2002, Ansamblul Folcloric „Mărțișorul” este considerat o bijuterie a comunei. Alături de coregraful Nichita Dragomira, tinerii olteni au reușit să prezinte lumii întregi cultura și tradițiile satului oltenesc. Primarul comunei a investit în fiecare an în promovarea acestor componente, ținând aproape atât copiii, cât și părinții și școala.

Ansamblul Folcloric „Mărțișorul” va participa și în acest an la diferite concursuri de dansuri populare și de căluș, atât la nivel județean, cât și național.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020