Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Maraton de lansări de carte
12.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1215

Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” a fost gazda unui eveniment cultural inedit. O editură din București a organizat la Slatina un maraton de lansări de carte, fiind prima manifestare de acest gen. Foaierul principal a fost plin de pasionați de lectură, care au răsfoit peste 70 de volume pe parcursul întregii zile.


O editură importantă din București a organizat la Slatina un maraton de lansări de carte. În foaierul Bibliotecii Județene „Ion Minulescu” au fost aduse aproximativ 70 de titluri, iar pe durata întregii zile, publicul pasionat de literatură a dezbătut și a criticat operele literare. Președintele editurii spune că de aproape două decenii descoperă noi talente literare, pe care le promovează cu plăcere în rândul iubitorilor de cultură.
La eveniment au fost prezenți mai mulți autori și critici literari care au discutat liber cu toți invitații. Eseistul Christian Crăciun și scriitorul Bogdan Georgescu sunt convinși că prin parcurgerea acestor opere literare, cititorii vor descoperi un fundament cultural de valoare, în care domenii precum filosofia sau antropologia, capătă valențe vii.

La eveniment au fost prezentate cărți ale unor autori consacrați. Operele lui Petre Țuțea, Emil Lungeanu sau Mihail Soare au fost pilonii de rezistență ai acestui maraton cultural.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE