Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
,,RoMândria” proiect de suflet pentru Interact
03.12.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 224

Adolescenții slătineni de la Clubul Interact au organizat o nouă ediție a proiectului ,,RoMândria”. Au defilat în costume populare, au cântat muzică folk, s-au amuzat pe baza monologului ,,Cu oltenii în tren”, însă cel mai important lucru a fost că au sărbătorit ziua de 1 decembrie, împreună.


Seara trecută, cinematograful Victoria a fost gazda celei de-a doua ediții a proiectului ,,RoMândria”. Tinerii Clubului Interact, alături de prichindeii de la RotaKids și de seniorii Rotary Slatina au organizat o nouă activitate dedicată zilei naționale a României. Programul artistic a constat într-o prezentare de costume populare din toate zonele țării, muzică folk și un monolog plin de umor.
La eveniment au fost prezenți și membri ai clubului de seniori Rotary, care, alături de juniorii lor, au sărbătorit românește ziua de 1 decembrie.
Pentru Clubul Interact, luna decembrie este o perioadă aglomerată. Membrii săi au în derulare încă două mari proiecte: de colectare și donare de încălțăminte și îmbrăcăminte și un program de colinde.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE