Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copiii din Osica de Sus, cei mai buni actori
17.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 348

Micii actori amatori din județul Olt și-au demonstrat talentul, sâmbătă, în cadrul etapei finale a Festivalului Rural de Teatru pentru Copii „Atelierele de teatru”. Cea mai bună prestație a fost a copiilor din Osica de Sus. Ei au reușit să obțină marele trofeu al competiției, cu piesa „Dincolo de cuvinte”.


Cea de-a IX-a ediție a etapei finale a concursului „Atelierele de teatru” a fost găzduită weekendul acesta de Căminul Cultural din comuna Osica de Sus. Cei mai buni actori amatori, din ciclul primar și gimnazial, din mediul rural au concurat la cele două secțiuni „monolog” și „scenete”. Anul acesta, din juriu a făcut parte marele regizor Mihai Lungeanu. Marele premiu a fost obținut de elevii profesoarei Cornelia Popa, din Osica de Sus.
Membrii juriului spun că au avut o misiune dificilă și în desemnarea câștigătorilor de la cele două secțiuni, însă talentul a făcut diferența între participanți.
Evenimentul cultural organizat în parteneriat cu Primăria Osica de Sus face parte dintr-un proiect al Centrului Județean de Cultură și Artă Olt. Premianții acestei ediții au primit din partea organizatorilor diplome, dar și bani.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE