Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Oltenii & Restu’ lumii” începe mâine, la Slatina. Programul complet al evenimentului
19.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1768

Ediția a XXV-a a festivalului „Oltenii & Restu’ lumii” începe mâine, la ora 11.00, la Slatina. Invitații, dar și organizatorii vor merge mai întâi la Podul Olt, unde are loc deschiderea oficială a evenimentului, cu praz, mămăligă, pastramă și vin. Apoi, celebrii Firicel și soția sa, din serialul Las Fierbinți, vor juca o scenetă comică pentru spectatori.


Podul Olt se transformă mâine în vamă oltenească pentru toți cei care iubesc umorul de calitate, distracția și bucatele tradiționale. Începe festivalul „Oltenii & Restu’ lumii”, o ediție jubiliară care îl are ca invitat special pe actorul Silviu Biriș. Toma Cuzin și Liliana Mocanu, carismaticii actori din Las Fierbinți vor interpreta o scenetă, în deschiderea festivalului.
De la ora 12.00, voia bună se mută în parcul Tineretului, care va fi gazda festivalului până duminică seara.
La 12.30 se deschide „Târgul meșterilor populari” și tot atunci se deschide butoiul cu vin și glume. Până la 17.17 va câta Taraful de la Morunglav, în timp ce statui vivante vor merge de la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” și până în Parcul Tineretului, să îi invite pe slătineni la festival. În parc vor fi și actrițe la călcat de struguri, concursuri de epigrame și bancuri, dar și un concurs de mâncat praz.
De la ora 16.16, din fața Prefecturii Olt, are loc Parada portului popular, la care participă copii și tineri din toate colțurile țării.
De la ora 19.00 se joacă piesa de teatru „Letis și Leușteanul, care îi are ca protagoniști pe Silviu Biriș, Crina Lință și Ioana Pavelescu.
Seara se încheie cu un concert al Zorinei Bălan, care începe la ora 21.00, în Parcul Tineretului.
Sâmbătă, Mustăria „La Cățaua Leșinată“ și Târgul meșterilor populari se deschid de la ora 10.10. Pe tot parcursul zilei vor fi spectacole, atât în cartiere cât și în Parcul Tineretului au loc reprezentanții ale ansamblurilor etniilor invitate. La ora 20.00 urcă pe scenă Formația grecească Greek4U, iar de la 21.00 vor susține un spectacol artistul makidonean Stelu Enache și formația Balkano.
Duminică, de la ora 20.00 cântă Ovidiu Lipan Țăndărică și Fanfara 10 Prăjini, iar de la 21.00 este programat un concert al lui Aurelian Temișan. Cunoscutul Andrei Duban este prezentatorul tuturor spectacolelor care vor avea loc la scena amplasată în parcul Tineretului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020