Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcul Tineretului, animat de acordurile Lyra Band
11.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 726

Stagiunea estivală a formației de estradă Lyra Band a continuat aseară, în cel mai mare și frumos loc de agrement din Slatina, Parcul Tineretului. De la cei mai mici, până la cei mai mari, toți slătinenii care au ajuns în această zonă s-au putut bucura și relaxa pe acordurile muzicii de promenadă. Dacă vremea va permite, artiștii de la Lyra Band vor mai susține câteva concerte până la sfârșitul lunii.


Inaugurat acum câteva săptămâni, Parcul Tineretului, din Slatina, este vizitat zilnic de sute de persoane, dornice să facă mișcare sau să se relaxeze. Marți seara, după mai multe reprezentații susținute în diferite zone ale orașului, artiștii de la Lyra Band au ajuns și în acest loc iubit de slătineni.
Ca în fiecare an, repertoriul formației de estradă Lyra Band este reînnoit, artiștii aducând în fața publicului slătinean melodii dinamice și relaxante.
De la copii, până la persoane de vârsta a treia, cu toții s-au bucurat de muzica de promenadă oferită de Lyra Band.
După încheierea stagiunii estivale, formația de estradă Lyra Band păstrează tradiția, iar în luna decembrie vor susține concertul „Bucuria Crăciunului”, eveniment cultural ajuns la cea de-a XII- a ediție.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020