Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Soț de vânzare”, o comedie savuroasă
26.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 106

Slătinenii care iubesc teatrul s-au distrat aseară de minune cu piesa „Soț de vânzare”, adusă pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, din Slatina de regizorul Marius Gîlea. Comedia tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, cu multiple și intense răsturnări de situații.


„Soț de vânzare” este o piesă de teatru de comedie, după Mihail Zadornov, în care joacă Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gîlea, regia fiind semnată de Marius Gîlea. Oxana (o tânară «modernă» până în vârful unghiilor, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu «look» și inițiată în metehnele vieții) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra unei sume tentante. La Slatina, spetacolul s-a jucat cu sala plină, pe toată durata piesei, replicile acide și amuzante ale celor trei persoanje stârnind ropote de apluaze de la spectatori. La final, cu zâmbetul pe buze, cei care au urmărit piesa au mărturisit că au savurat din plin fiecare moment și au avut parte de o seară relaxantă.
Marius Gîlea, regizorul piesei, este cel care a jucat și rolul șoțului de vânzare. Atât el cât și cele cele două actrițe au fost încântați de modul în care au fost primiți de plublicul slătinean și au încheiat seara, cum altfel, decât în glumă!
 

teatru soț de vânzare marius gîlea
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE