Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copiii slătineni trăiesc experiența Giffoni
18.07.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 757

A început Festivalul Internațional de Film Giffoni Italia, aflat la cea de-a 49-a ediție. 6.200 de copii din toată lumea fac parte anul acesta din juriul care va desemna cele mai bune filme, iar printre ei se află și 4 elevi slătineni de la Școala Gimnazială Eugen Ionescu, însoțiți de profesoara Grațiela Popa.


Festivalul a început cu o paradă intitulată „Giffoni for the future”, în care tineri din întreaga lume au fluturat steagurile țărilor pe care le reprezintă. Echipa României, formată din cei 4 copii slătineni a purtat cu mândrie la paradă ia tradițională oltenească.
Prima zi a festivalului s-a încheiat cu un program artistic și o mega discotecă în aer liber. Participanții au fost salutați de directorul Festivalului Giffoni, Claudio Gubitosi, inițiatorul acestui proiect.
Timp de 10 zile, adolescenții vor participa la un adevărat maraton de film și vor juriza cu atenție toate peliculele înscrise în concurs. La final, vor decide filmele câștigătoare ale ediției din acest an. Participanții la festival vor avea ocazia să socializeze și să lege prietenii cu copii din întreaga lume. Adolescenții slătineni sunt cazați la familii de italieni care au copii de vârsta lor, iar ei sunt foarte încântați să trăiască o asemenea experiență.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE