Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copii din Slatina, la Festivalul Giffoni
09.07.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 241

Patru elevi de la Școala Genereală Eugen Ionescu reprezintă anul acesta România la cel mai mare festival internațional de film pentru copii. Giffoni Italia este un proiect la care, de 9 ani, câte o echipă de copii din Slatina participă cu mult entuziasm.


Festivalul Internațional de Film Giffoni Italia se află la cea de-a 49-a ediție, iar anul acesta se desfășoară în perioada 19-27 iulie. Mii de copii din toată lumea vor face parte din juriul care va desemna cele mai bune filme, iar printre ei se vor afla și anul acesta 4 elevi slătineni, însoțiți de profesoara Grațiela Popa.
Copiii vor avea un program foarte încărcat, dar distracția va fi la cote maxime. Vor lega prietenii noi, vor participa la diferite activități și vor avea ocazia să se întâlnească cu directorii filmelor și să le pună întrebări. Și anul acesta vor avea șansa să vadă de aproape actori italieni cunoscuți, dar și de la Hollywood. Vedeta festivalului este anul acesta actorul Woody Harrelson.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020