Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În ritmuri de căluș, pe străzile Slatinei
20.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 241

Dansurile călușarilor, dar și jocuri tradiționale din România și de peste hotare, au putut fi văzute, astăzi, pe străzile Slatinei. Tinerii care participă la cea de-a XXI- a ediție a Festivalului „Călușul românesc“ au avut și în această dimineață un program artistic spectaculos. Ei au jucat călușul, au dansat și au cântat în mai multe zone ale orașului, iar oamenii s-au adunat în număr mare să privească reprezentațiile.


Cei care au trecut, în această dimineață, pe la Fântâna Speranței, din Slatina, au avut parte de un adevărat spectacol. Tineri călușari și dansatori au oferit momente artistice inedite. Ei au jucat călușul și au prezentat câteva dansuri populare tradiționale, specifice zonei din care provin.
Printre formațiile care au susținut reprezentanții artistice la Fântâna Speranței s-a a aflat și un grup de călușari, format, atât din băieți, cât și din fete. S-au descurcat și ele la fel de bine și au smuls ropote de aplauze de la spectatori.
Slătinenii au fost încântați spectacolul care are loc, zilele acestea, la Slatina.
Astfel de momente de folclor au avut loc în mai multe zone din Slatina. Iar oamenii s-au oprit să îi admire pe tinerii talentați, dar și să filmeze sau să fotografieze cu telefonul mobil.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE