Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Călușul unește România”, la Slatina
20.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 145

S-a dat startul celei de-a XXI-a ediții a concursului „Călușul românesc”, la Slatina. Peste o mie de copii din toate colțurile țării au defilat pe străzile orașului prezentând parada portului popular, urmată de un moment artistic de excepție, toate reunite sub egida „Călușul unește România”.


Sute de dansatori din toate zonele României, îmbrăcați în haine de sărbătoare, au prezentat ieri, în deschiderea concursului „Călușul românesc”, o paradă a portului popular autentic.
După ce au străbătut bulevardul Alexandru Ioan Cuza, cei peste o mie copii au oferit publicul spectator prezent pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor un moment artistic inedit.
La eveniment a participat și primarul Slatinei, Emil Moț, care a felicitat organizatorii pentru acest debut impresionant al spectacolului concurs „Călușul românesc”.
Cei care au reușit să ajungă în centrul orașului, au rămas plăcut surprinși de evenimentul organizat de Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina.
Doamna Iordana a intrat în direct cu fiica și nepoțica din Suedia, pentru a viziona și ele acest spectacol de execepție.
Invitate de onoare la această ediție sunt două ansambluri din Polonia și Republica Moldova.
Câștigătorii ediției de anul trecut, coordonați de Ghiță Gheorghe, Ansamblul „Hora Florilor”, din Osica de Jos au deschis oficial această ediție a concursului „Călușul românesc”.
Vineri este ultima zi a concursului în care se vor desemna câștigătorii celor nouă secțiuni și se vor decerna marile premii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE