Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Absolvenți cu atestate de artiști
28.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 108

O interesantă expoziție de arte plastice găzduiește, zilele acestea, Biblioteca Județeană Ion Minulescu. Sunt expuse aici lucrările de atestat, realizate de absolvenții clasei de arte plastice de la Liceul Teoretic Nicolae Titulescu din Slatina.


14 absolvenți de arte plastice au vernisat la Biblioteca Județeană o expoziție cu lucrările lor de atestat. Vor să arate publicului cât de talentați sunt tinerii care studiază la Liceul Teoretic Nicolae Titulescu din Slatina, la un profil vocațional.
Prin peisaje sau personaje prezentate în diferite ipostaze, tinerii absolvenți reușesc să transmită privitorului trăiri emoționale intense. Printre expozanți se numără și trei elevi care au obținut rezultate bune la Olimpiada Națională de Arte. Și pentru anul școlar următor, Liceul Teoretic Nicolae Titulescu are în oferta educațională o clasă cu specializarea „arte plastice, decorative și design”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019