Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au studiat, au câștigat
07.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 585

Ediția a VII-a a concursului „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu” a ajuns la final. Astăzi, cele mai bune lucrări de la cele două secțiuni au fost recompensate de municipalitate cu premii constând în diplome și sume în bani. Elevii de la Colegiul Național „Ion Minulescu” sunt marii câștigători ai acestei ediții.


Concursul „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu” organizat de Primăria Slatina s-a bucurat de o prezență foarte numeroasă și anul acesta. Elevi de gimnaziu și liceu au acceptat provocarea organizatorilor și, dând dovadă de creativitate și originalitate, au reușit să impresioneze juriul.

Anul acesta, cele mai multe premii au fost obținute de elevii de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina.

Cele mai bune lucrări au fost premiate cu 1.000 de lei, ocupanții locului doi au fost răsplătiți cu 600 de lei, iar cei de pe locul trei cu 400 de lei. Lucrările cu cea mai mare popularitate au primit din partea autorităților 200 de lei. Pentru ediția din acest an, Consiliul Local Slatina a alocat suma de 20.000 de lei.

 

 

 

 

Acasa la Eugen Ionescu Primaria Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019