Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au studiat, au câștigat
07.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 571

Ediția a VII-a a concursului „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu” a ajuns la final. Astăzi, cele mai bune lucrări de la cele două secțiuni au fost recompensate de municipalitate cu premii constând în diplome și sume în bani. Elevii de la Colegiul Național „Ion Minulescu” sunt marii câștigători ai acestei ediții.


Concursul „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu” organizat de Primăria Slatina s-a bucurat de o prezență foarte numeroasă și anul acesta. Elevi de gimnaziu și liceu au acceptat provocarea organizatorilor și, dând dovadă de creativitate și originalitate, au reușit să impresioneze juriul.

Anul acesta, cele mai multe premii au fost obținute de elevii de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina.

Cele mai bune lucrări au fost premiate cu 1.000 de lei, ocupanții locului doi au fost răsplătiți cu 600 de lei, iar cei de pe locul trei cu 400 de lei. Lucrările cu cea mai mare popularitate au primit din partea autorităților 200 de lei. Pentru ediția din acest an, Consiliul Local Slatina a alocat suma de 20.000 de lei.

 

 

 

 

Acasa la Eugen Ionescu Primaria Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019