Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oameni, Locuri ,Tradiţii
10.12.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 163

Profesorul Ion Negreanu scrie istorie la Balş. După ce a făcut cunoscută tuturor Monografia Liceului Petre Pandrea, acum a reuşit să surprindă din nou. După o muncă titanică, autorul a scos în lumina tiparului o carte în care cuprinde totul despre oamenii, locurile şi tradiţiile Balşului.




Cartea semnată de profesorul Ion Negreanu, Balş - Oameni, Locuri , Tradiţii nu este altceva decât o carte de vizită a oraşului. O lucrare în care autorul a reuşit să scoată la lumină întreaga istorie a oraşului.

Chiar dacă, iniţial, lucrarea a fost gândită ca o monografie a Balşului, multitudinea de date culese l-au determinat pe Ion Negreanu să elaboreze o carte despre oamenii, locurile şi tradiţiile oraşului.

Oameni din toate categoriile sociale au fost părtaşi la scrierea celor două volume. Cei care vor răsfoi paginile acestei monografii vor afla date importante despre mai mult de 100 de personalităţi care, de-a lungul timpului, au făcut cinste oraşului. Finalul celui de-al doilea volum a fost dedicat Balşului de astăzi, un oraş mic care a reuşit să evolueze în timp. Apariţia acestei cărţi a fost posibilă datorită sprijinului oferit de reprezentanţii administraţiei locale bălşene.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE