Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Chesnoiu: „Programul tomata va fi reluat în 2022”
01.12.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1897

Veste bună pentru legumicultorii olteni. „Programul tomata va fi reluat din 2022” a declarant ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu. Programul va fi asemănător celui din anii anteriori și va fi anunțat din timp, pentru ca fermierii să-și poată gestiona producția.


 Agricultura este un sector greu încercat în România. De doi ani, toate sectoarele au fost lăsate la voia întâmplării. Însă, previziunile pentru viitor sunt bune, și asta pentru că, acum, ministru al agriculturii este olteanul Adrian Chesnoiu, care are mari planuri pentru fermieri.
Prezent în emisiunea „De la stânga la dreapta” de la Olt Tv, Chesnoiu a declarat că cel mai cunoscut și avantajos program pentru legumicultori, „Tomata”, va fi reluat.
De când a fost lansat și până acum, oltenii s-au aflat în top ca număr de beneficiari ai acestui program. La nivelul județului, anual, mii de legumicultori au accesat acest program.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024