Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Programul „Tomata” extins cu bani mai puțini
31.03.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 780

Programul „Tomata” va fi extins anul acesta. Ajutorul de minimis va fi acordat atât fermierilor care cultivă roșii, cât și celor care vor opta pentru alte legume. Ca și anul trecut, bugetul alocat pentru aceste programe este plafonat, iar subvenția nu va fi mai mare de 2.000 de euro.


 Legumicultorii care cultivă anumite legume în spații protejate vor putea solicita ajutoare de minimis. Este vorba despre culturile de vinete, ardei kapia și gras, castraveți, tomate, varză albă și roșie. Dacă suprafața pentru care se poate solicita subvenția a rămas aceeași ca în anii trecuți, oficialii din Agricultură vina cum cu unele modificări, atât în ceea ce privește valoarea ajutorului, cât și modul de derulare a programului.
Subvenția pe care o vor primi fermierii anul acesta, va fi mult diminuată spune Florin Ciobanu, președintele Asociației Tinerilor Fermieri din Olt.
În Olt, Programul „Tomata” a fost un real succes. Județul nostru a fost în fiecare an pe primul loc ca număr de beneficiari, iar sumele care au intrat în conturile fermierilor i-au ajutat să își dezvolte micile afaceri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE