Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Chesnoiu critică măsurile Guvernului
19.03.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 138

Acuzații dure la adresa actualei guvernări care propune modificarea legii privind vânzarea terenurilor în avantajul investitorilor străini. Deputatul de Olt, Adrian Chesnoiu, cataloghează drept „o nouă mișcare antinaționalistă, anti –români”, propunerea legislativă inițiată de cei de la putere.


 „Legea 175/2020 privind vânzarea terenurilor agricole a intrat în vigoare la începutul acestui an și are drept scop oprirea speculei cu pământ românesc. O lege făcută pentru fermierii români, pentru tinerii care doresc să facă agricultură și pentru instituțiile de cercetare din România. Însă actuala guvernare dorește să modifice această lege în avantajul străinilor, spune deputatul de Olt, Adrian Chesnoiu.
Aceasta este doar o propunere făcută de actuala putere împotriva fermierilor români, se arată în postarea de pe pagina de facebook a deputatului de Olt, Adrian Chesnoiu. „Neacordarea despăgubirilor pentru culturile din primăvara anului 2020 afectate de secetă, neglijarea programelor de modernizare/reabilitare a sistemului de irigații sau diminuarea cu 50% a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) pentru sectorul vegetal și zootehnic sunt și alte măsuri pe care guvernanții le-au pus în practică și pentru care au de suferit fermierii autohtoni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE