Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tarabe pline, clienți puțini
17.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1243

Chiar dacă sunt temperaturi scăzute, Piața Zahana este plină cu bunătăți. De la legume, fructe și trufandale, pe toate le găsiți din plin pe tarabele de aici. Pe timpul nopții, pentru a-și proteja marfa de îngheț, oamenii preferă să o aducă acasă, în spații încălzite.


 Ora 9.30, Piața Zahana. -2 grade arăta termometrul la aceea oră. O temperatură cu greu suportată de comercianții care își vând marfa în exteriorul pieței, chiar sub cerul liber. Mai protejați de ger sunt cei care au mese închiriate în interior. Nici clienții nu prea au mai trecut zilele acestea pe la piață, se plâng comercianții.
Sunt și slătineni care preferă să se aprovizioneze cu produse din piață. Pe de o parte spun că vin în sprijinul fermierilor, iar pe de altă parte, susțin că produsele de aici sunt mai naturale. Totodată, au posibilitatea să aleagă dintr-o gamă variată de bunătăți, la prețuri rezonabile.
În Piața Zahana, salata verde și ridichile se vând cu 1,5 lei legătura, cea de ceapă cu un leu, iar un kilogram de spanac proaspăt cu 10 lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE