Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătiri pentru campania SAPS 2021
16.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 71

Agricultorii care doresc să obțină subvenții și anul acesta, trebuie să depună cererea unică de plată. Perioada de depunere a solicitării este 1 martie-15 mai, iar pentru a fi eligibili, trebuie să respecte anumite condiții si să aducă o serie de documente.


 Începe o nouă campanie de depunere a cererilor unice de plată, așa că fermierii olteni vor fi chemați la Centrul Județean APIA pentru a solicita subvenții. Pentru o bună organizare, angajații instituției oltene se află în această perioadă în toate localitățile din județ, ca să îi informeze pe oameni despre ajutoarele de care pot beneficia.
Persoanele care au depus anul trecut aceste cereri, vor primi invitații, în care sunt precizate data și ora când sunt așteptate să depună solicitarea aferentă campaniei 2021. La nivelul județului Olt, au fost depuse 29.250 de solicitări. Odată cu depunerea cererii unice de plată, fermierii pot accesa și măsurile compensatorii de dezvoltare rurală, spun reprezentanții APIA Olt. Acestea se adresează celor care practică agricultură ecologică, prietenoasă cu mediul.
Perioada de depunere a cererii unice de plată se va încheia pe 15 mai, spun reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE