Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Legumicultorii au nevoie de subvenții
11.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 176

Legumicultorii olteni au nevoie de stimulentele financiare oferite până acum. Ei își doresc acordarea ajutoarelor care i-au sprijinit în ultimii ani să-și dezvolte afacerile. Mai mult decât atât, de câștigat ar avea și consumatorii, pentru că ei vor găsi în piață o gamă diversificată de produse la prețuri rezonabile.


Nici până la această dată, fermierii nu sunt lămuriți cu privire la programele guvernamentale care se vor derula în acest an. Însă, un lucru este cert. Au nevoie de ajutor financiar din partea statului, altfel, vor avea de suferit, atât ei, cât și consumatorii. Este declarația tânărului fermier din Obârșia, Ionuț Radu, invitat la Emisiunea „Reporter 24” de la Olt Tv.
Luminița Jell este un alt exemplu pentru legumicultori. A optat pentru ajutorul de minimis de usturoi, iar subvenția primită a fost o mană cerească pentru mica sa afacere. De anul acesta, olteanca și-a diversificat gama de legume pe care o va cultiva.
Și cei care au accesat subvenții prin programul „Tomata” speră ca statul să acorde în continuare ajutoarele de minimis. Mulți dintre fermierii olteni care dețin centrale termice în solarii au plantat deja tomatele. Costurile suportate în această perioadă cu vreme rece sunt extrem de mari, iar subvențiile i-ar ajuta să-și acopere din cheltuieli.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE