Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Legea solului” a fost promulgată
18.11.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 147

„Legea solului ” a fost promulgată de președintele României. Prin această lege, proprietarii de terenuri agricole vor avea noi responsabilități, pentru ca terenul autohton să rămână la fel de productiv.


Reprezentanții din Agricultură își doresc ca pământul românesc să rămână la fel de fertil. În acest sens, a fost inițiată o nouă lege pentru a proteja solul autohton „Legea Solului”. Vestea bună este că aceasta a fost promulgată recent de președintele României.
„Mă bucură extrem de mult această veste, fiindcă prin inițierea acestui proiect mi-am dorit să introduc o serie de norme, măsuri și acțiuni care să asigure protecția și utilizarea sustenabilă a solului, pornind de la considerentul că reprezintă cea mai importantă resursă naturală a unei națiuni, iar exploatarea agricolă intensivă, poluarea și schimbările climatice afectează solul în mod ireversibil.” a anunțat deputatul Alexandru Stănescu, președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților.

Legea privind utilizarea, conservarea și protecția solului este inițiată de Alexandru Stănescu, și susținută de deputatul Dan Ciocan, secretarul Comisiei pentru Agricultură


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE