Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Terenul autohton, protejat printr-o nouă lege
04.11.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 173

Președintele Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaților, Alexandru Stănescu a inițiat o nouă lege pentru a proteja calitatea terenului agricol autohton. Astfel, fermierii vor avea pe lângă beneficiile exploatării agricole și obligații de întreținere a solului.


Terenul agricol românesc este extrem de roditor. Însă, de multe ori, fermierii aplică anumite tratamente sau desfășoară anumite tehnici care duc la degradarea solului. Arderea miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil este cea mai des întâlnită practică a fermierilor și are consecințe negative asupra solului și mediului înconjurător. Pentru a stopa aceste fenomene, oficialii din Agricultură au inițiat o nouă lege.
Este o lege extrem de utilă pentru ca solul românesc să fie la fel de productiv și pe viitor, spun specialiștii Oficiului de Studii Pedologice și Agrochimice Olt.
Legea este inițiată de președintele Comisiei de Agricultură din Parlament, Alexandru Stănescu, și susținută de deputatul oltean Dan Ciocan, secretarul comisiei. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE