Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Ziua produselor românești”, ignorată de Minister
12.10.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 110

Anul acesta, „Ziua națională a produselor agroalimentare românești” a fost complet ignorată de oficialii din Agricultură, spune inițiatorul acestei legi, deputatul Alexandru Stănescu. Însă, în continuare, Stănescu îi încurajează pe consumatori să cumpere produse românești deoarece fermierii români au nevoie pentru a se dezvolta și a deveni din ce în ce mai competitivi pe piața europeană.


În week-end s-au împlinit trei ani de când a intrat în vigoare Legea nr. 168/2017 privind instituirea zilei de 10 octombrie - Ziua națională a produselor agroalimentare românești, al cărei inițiator este deputatul PSD Olt, Alexandru Stănescu. Dacă în anii trecuți, această zi era o mare sărbătoare pentru autorități și producători, anul acesta, ziua a fost complet ignorată.
Stănescu a vorbit despre importanța promovării produselor autohtone.
Și secretarul Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Dan Ciocan a fost de fiecare dată alături de producătorii autohtoni. Prezent la evenimentele organizate în anii trecuți, olteanul a spus că Legea pentru serbarea Zilei produselor agroalimentare românești este benefică pentru toată lumea.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE