Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primele plăți din „Programul Tomata”
01.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 242

După câteva săptămâni de așteptare, legumicultorii olteni primesc și o veste bună. Chiar dacă subvenția pentru tomate nu este cea promisă la începutul programului, fermierii vor primi în câteva zile banii în conturi.


„Programul Tomata” din acest an a suferit mai multe schimbări. Pe lângă faptul că au fost introduse noi condiții de eligibilitate, fermierii vor primi subvenția mult diminuată, comparativ cu cea din anii precedenți. Banii au fost virați de către Ministerul Agriculturii, iar plățile se vor face zilele acestea.
Toți fermierii olteni declarați eligibili în acest program vor primi banii în conturi până la începutul săptămânii viitoare, dau asigurări reprezentanții Direcției Agricole Olt. Aceștia mai spun că este posibil ca programul să funcționeze și în partea a doua a anului.
De când a fost lansat Programul Tomata, Oltul este județul fruntaș ca număr de beneficiari. Până în acest sezon, subvenția pe care o primeau fermierii care comercializau două tone de tomate era de 3.000 de euro. În Olt, mulți dintre legumicultori au reinvestit ajutorul financiar primit de la stat în micile afaceri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE