Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Produse oltenești pe tarabele pieței din Sibiu
23.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 111

În curând, produsele oltenești se vor vinde în piețele tradiționale, ca la supermarket. Este vorba despre un program-pilot gândit de reprezentanții Asociației Tinerilor Fermieri din Olt, iar pentru început, legumele, fructele și brânzeturile oltenilor vor ajunge în Piața Cibin din Sibiu.


Fermierii olteni care fac parte din cooperative agricole vor avea posibilitatea să-și vândă marfa organizat. Ei își vor deschide un mini-supermarket doar cu produse autohtone, chiar în piețele tradiționale. Este un program care vine în ajutorul legumicultorilor, dar și al consumatorilor care vor mânca produse 100% sănătoase și gustoase, a declarat președintele ATF Olt, Florin Ciobanu, în emisiunea „Reporter 24”.
În paralel cu acest program, legumicultorii vor să lanseze un proiect similar Casei de Comerț Unirea, prin care vor avea asigurate depozitarea, păstrarea, transportul și desfacerea produselor.
Mini-marketurile producătorilor olteni vor fi aprovizionate cu o gamă largă de produse, de la legume și fructe, până la miere, brânzeturi, chiar și bere tradițională. Acest program pilot va funcționa, pentru început, doar în Piața Cibin din Sibiu. Dacă va avea succes, va fi implementat și în celelalte piețe mari din țară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020