Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Respectă regulile, primesc subvenții
17.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 132

O parte dintre fermierii care doresc să primească subvenții agricole vor fi verificați de reprezentanții APIA Olt. Astfel, au fost extrase primele eșantioane pentru controalele ce vor fi efectuate pe Măsura 10. Dacă nu sunt respectate toate condițiile, fermierii riscă să fie excluși de la plată.


Potrivit legislației europene, orice fermier care solicită plăți APIA trebuie să respecte anumite norme pe tot parcursul anului, pe toate parcelele agricole din cadrul exploatației. Nerespectarea acestora este aspru sancționată, iar unii fermieri pot fi excluși de la plată. De aceea, în fiecare an, după încheierea campaniei de primire a cererilor unice de plată, inspectorii APIA Olt realizează controale pentru a verifica dacă datele declarate de fermieri sunt conforme cu realitatea din teren, dar și modul de administrare a culturilor și animalelor.
De asemenea, în curând, se va stabili eșantionul de control prin teledetecție, iar o parte dintre fermierii olteni care au depus cerere unică de plată vor fi verificați.
La nivelul județului Olt, pentru campania 2020, au fost depuse 29.277 de cereri pentru o suprafață de peste 330 de mii de hectare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020