Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fonduri europene în sectorul pomicol
25.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 114

Grupurile de producători din sectorul pomicol pot accesa fonduri europene pentru înființarea, cât și pentru dezvoltarea exploatației comune din care aceștia fac parte. Suma maximă acordată este de 100 de mii de euro, iar sprijinul este 100% nerambursabil.


Fermierii olteni din sectorul pomicol care aleg varianta asocierii pot accesa sume importante de bani. Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a publicat recent, versiunea finală a Ghidului Solicitantului pentru submăsura 9.1 „Înființarea grupurilor de producători în sectorul pomicol”, care anul acesta a suferit câteva modificări.

Fondurile puse la dispoziția fermierilor pot fi utilizate pentru dezvoltarea exploatațiilor agricole. Ajutorul financiar se acordă pe o perioadă de maximum 5 ani.
Valoarea sprijinului acordat este 100% nerambursabil și poate ajunge la 100.000 euro pe an.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020