Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Produse oltenești, la ușa consumatorului
17.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 653

Se diversifică oferta de produse comercializate prin varianta modernă de livrare la domiciliu, metodă testată cu succes de fermieri din sudul județului. Astfel, pe lângă legume și fructe proaspete, la ușa consumatorilor din București și Slatina ajung și produse din lapte, iar în curând bere tradițională și miere.


Proiectul ambițios al tânărului Ionuț Radu din Obârșia se extinde. Sunt câteva săptămâni de când s-a hotărât să-și valorifice producția de legume și fructe optând pentru varianta de livrare la domiciliu. În fiecare zi de duminică, sute de pachete cu bunătăți sunt solicitate de bucureșteni și slătineni. Recent, la această variantă au apelat și alți fermieri olteni.
Emil Dobre, din comuna Icoana deține sute de capre, iar până să se alăture acestui proiect, se confrunta cu o mare problemă: desfacerea produselor. Însă, de câteva săptămâni se bucură de vânzări mult mai mari.
Pentru că nu făcea față solicitărilor, olteanul și-a mărit efectivul de animale din exploatație. Totodată, și-a diversificat gama de produse pe care le comercializează.
Fermierii înscriși în acest proiect dau asigurări că produsele lor sunt de cea mai bună calitate, sunt proaspete și sănătoase.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020