Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fermierii din Olt vând legume online
20.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 749

Fermierii din Cooperativele Agricole Urzica și Strejești își vor valorifica legumele printr-o platformă online. Astfel, produsele oltenești, recunoscute prin gustul și calitatea superioară, vor ajunge la angajații MAI, MAPN și din Ministerul Sănătății. Pentru început, doar bugetarii din capitală își pot procura produse de pe site-ul oltenilor.


Președinții de cooperative agricole din țară au gândit un proiect prin care marfa lor să ajungă la ușa angajaților din cadrul Ministerului de Interne, Ministerului Apărării și cel al Sănătății. Cu ajutorul unor specialiști, au realizat la o platformă online, la care au acces doar aceste persoane, care lucrează în structurile din Capitală.
Va fi totul organizat, astfel încât produsele românești să ajungă în cele mai bune condiții. Pentru început, din Olt, în acest proiect sunt implicați fermierii din Cooperativele Agricole Urzica și Strejești. Tomate, varză, ardei sau castraveți sunt câteva dintre legumele care vor ajunge pe masa beneficiarilor acestui program.
Mii de angajați din cele trei ministere vor avea posibilitatea să cumpere accesând această platformă online. Dacă proiectul va avea succes, va fi extins și în alte județe ale țării.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024