Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pot solicita plata pe înverzire
14.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 483

Și anul acesta, fermierii pot solicita plata pe înverzire. Aceasta face parte din subvenția care se acordă fermierilor care dețin minim 10 hectare de teren agricol. Ajutorul financiar în cuantum de 59 de euro la hectar se acordă tuturor agricultorilor beneficiari ai schemei de plată unică pe suprafață, dacă respectă anumite condiții.


Fermierii olteni care dețin suprafețe mari de teren agricol pe care înființează mai multe tipuri de culturi, au dreptul să solicite plata pentru practici agricole benefice pentru climă și mediu, denumită și plata pe înverzire. Și în 2020, cei interesați pot opta pentru acest ajutor odată cu depunerea cererii unice de plată.
Doar agricultorii care dețin mai mult de 10 hectare și care cultivă anumite specii de plante pot cere această subvenție, spun reprezentanții APIA Olt.
Pentru campania agricolă 2020, cuantumul acestui ajutor financiar este de 59,32 de euro pe hectar. Anul acesta, cererea unică de plată se va depune în perioada 2 martie-15 mai, iar fermierii sunt așteptați la sediile locale sau județene, conform invitației pe care o vor primi în următoarea perioadă.
 

palta pe invarzire apia condiții de acordare 2020
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020