Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tomate oltenești în plină iarnă
14.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2222

Programul de minimis pentru tomate este un adevărat succes în Olt. Cei care au optat pentru cultura în spații protejate, încălzite cu centrale termice vând în această perioadă roșii. Este exemplul tânărului Ionuț Radu, din comuna Obârșia Olt care are și acum de vânzare legume gustoase și sănătoase.


Cine-i harnic și deține centrală termică vinde tomate în luna ianuarie. Pe acest principiu a mers familia Radu din Obârșia. Fermierii olteni au pus trei culturi anul trecut, iar în această perioadă se pot bucura de noi recolte.

7 lei costă un kilogram de roșii oltenești, în Piața Zahana. În această perioadă, oamenii cumpără cantități mici, spune fermierul.
Ori de câte ori ajunge în piață, această doamnă caută să cumpere doar produse românești. Gustul le diferențiază, spune ea. Astăzi a cumpărat doar de probă 1 kilogram de tomate românești, dar dacă sunt gustoase cu siguranța va reveni pentru noi provizii.
Imediat după cultura de iarnă, fermierii din Obârșia vor planta tomatele de primăvară. În fiecare an s-au numărat printre primii agricultori care au scos legume pe piață.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE