Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Subvenții pentru toți fermierii
10.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 320

Cultivi și declari corect, primești subvenții agricole! Pe acest principiu au mers anul acesta fermierii olteni care au solicitat ajutor financiar de la stat. Astfel că la nivelul județului Olt nu există agricultor care să fie exclus de la plată, însă mai sunt câțiva care vor fi sancționați, din cauza micilor nereguli constate de specialiști.


În 2019, la Centrul Județean Apia Olt, 30.196 de fermieri au depus cererea unică de plată prin care au solicitat subvenția agricolă. O parte din ei au intrat la control, atât clasic, cât și prin teledetecție. Până la sfârșitul anului trecut, 29.000 de fermieri au primit deja banii în conturi, iar 1.000 au intrat pe listele de plată, restul de 196 fiind dosare la care au fost identificate unele probleme tehnice.
În urma controalelor prin teledetecție, erorile depistate de specialiști sunt mici, astfel că în Olt nu va exista fermier care să fie exclus de la plată.
Până la această dată, în contul agricultorilor olteni au intrat peste 66 de milioane de euro.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020