Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Subvenții pentru toți fermierii
10.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 283

Cultivi și declari corect, primești subvenții agricole! Pe acest principiu au mers anul acesta fermierii olteni care au solicitat ajutor financiar de la stat. Astfel că la nivelul județului Olt nu există agricultor care să fie exclus de la plată, însă mai sunt câțiva care vor fi sancționați, din cauza micilor nereguli constate de specialiști.


În 2019, la Centrul Județean Apia Olt, 30.196 de fermieri au depus cererea unică de plată prin care au solicitat subvenția agricolă. O parte din ei au intrat la control, atât clasic, cât și prin teledetecție. Până la sfârșitul anului trecut, 29.000 de fermieri au primit deja banii în conturi, iar 1.000 au intrat pe listele de plată, restul de 196 fiind dosare la care au fost identificate unele probleme tehnice.
În urma controalelor prin teledetecție, erorile depistate de specialiști sunt mici, astfel că în Olt nu va exista fermier care să fie exclus de la plată.
Până la această dată, în contul agricultorilor olteni au intrat peste 66 de milioane de euro.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020