Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Motorină subvenționată pentru fermieri
06.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 151

Și anul acesta, oltenii care doresc să primească motorină subvenționată trebuie să depună cereri de acord la sediul județean APIA Olt. 31 ianuarie este ultima zi de primire a solicitărilor prin care se obține această acciză. Până acum, sute de fermierii au solicitat-o.


Și în 2020, fermierii sunt încurajați să lucreze ogoarele. Statul va oferi în continuare combustibil subvenționat celor care depun o solicitare la sediile județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. Pentru a beneficia de acest ajutor din partea statului, fermierii trebuie să completeze o cerere de acord, însoțită de mai multe documente, până la sfârșitul lunii ianuarie.
31 ianuarie este și ultima zi în care agricultorii pot depune cererile pentru a primi deconturile aferente trimestrului patru din 2019.
Anul trecut, în Olt, 1.160 de fermieri au depus cereri de acord pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură pentru anul 2019. Valoarea accizei a fost de 1,89 de lei pe litrul de motorină folosit pentru muncile agricole.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020