Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Motorină subvenționată pentru fermieri
06.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 137

Și anul acesta, oltenii care doresc să primească motorină subvenționată trebuie să depună cereri de acord la sediul județean APIA Olt. 31 ianuarie este ultima zi de primire a solicitărilor prin care se obține această acciză. Până acum, sute de fermierii au solicitat-o.


Și în 2020, fermierii sunt încurajați să lucreze ogoarele. Statul va oferi în continuare combustibil subvenționat celor care depun o solicitare la sediile județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. Pentru a beneficia de acest ajutor din partea statului, fermierii trebuie să completeze o cerere de acord, însoțită de mai multe documente, până la sfârșitul lunii ianuarie.
31 ianuarie este și ultima zi în care agricultorii pot depune cererile pentru a primi deconturile aferente trimestrului patru din 2019.
Anul trecut, în Olt, 1.160 de fermieri au depus cereri de acord pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură pentru anul 2019. Valoarea accizei a fost de 1,89 de lei pe litrul de motorină folosit pentru muncile agricole.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020