Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Plăți în avans pentru subvențiile agricole
19.12.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 209

Veste bună pentru fermierii olteni. Plata finală a subvențiilor agricole se va face mult mai devreme, spun reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt. Astfel, 31 decembrie ar fi ultima zi până la care agricultorii vor avea banii în conturi.


Începând cu 2 decembrie, Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură Olt a demarat plata finală privind subvenția pentru campania agricolă 2019. În Olt, până la această dată, peste 92 % dintre fermierii care au solicitat sprijin de plată pe suprafață au fost autorizați la plată, atât pentru avans, cât și pentru plata finală. Dacă inițial, potrivit programului, termenul de plată era sfârșitul lunii iunie, oficialii din Agricultură își propun ca banii să fie virați mult mai devreme.
La nivelul județului, peste 30.000 de fermieri olteni au depus cererea unică de plată pentru o suprafață de 330.000 de hectare. Anul acesta, subvenția ajunge la aproximativ 150 de euro pe hectar, spun reprezentanții APIA Olt. Recent, Ministerul Agriculturii a aprobat cuantumurile pentru schemele de sprijin cuplat în sectorul zootehnic.

La nivelul județului Olt, suma totală autorizată la plată, până la data de 12 decembrie este de peste 66 de milioane de euro, spun reprezentanții APIA Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Slatina: Semafoare inteligente în marile intersecții

Primăria Slatina a accesat fonduri europene pentru implementarea unor proiecte ce fac parte din sistemul integrat de management al traficului și mobilității urbane. Montarea unor semafoare inteligente în marile intersecții este unul dintre acestea. Noile semafoare vor fluidiza traficul și vor garanta siguranța rutieră a conducătorilor auto și a pietonilor. Slătinenii spun că proiectul implementat de municipalitate era mai mult decât necesar pentru că va scăpa orașul de aglomerația din trafic.
18 Sep 2020