Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Plăți în avans pentru subvențiile agricole
19.12.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 188

Veste bună pentru fermierii olteni. Plata finală a subvențiilor agricole se va face mult mai devreme, spun reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt. Astfel, 31 decembrie ar fi ultima zi până la care agricultorii vor avea banii în conturi.


Începând cu 2 decembrie, Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură Olt a demarat plata finală privind subvenția pentru campania agricolă 2019. În Olt, până la această dată, peste 92 % dintre fermierii care au solicitat sprijin de plată pe suprafață au fost autorizați la plată, atât pentru avans, cât și pentru plata finală. Dacă inițial, potrivit programului, termenul de plată era sfârșitul lunii iunie, oficialii din Agricultură își propun ca banii să fie virați mult mai devreme.
La nivelul județului, peste 30.000 de fermieri olteni au depus cererea unică de plată pentru o suprafață de 330.000 de hectare. Anul acesta, subvenția ajunge la aproximativ 150 de euro pe hectar, spun reprezentanții APIA Olt. Recent, Ministerul Agriculturii a aprobat cuantumurile pentru schemele de sprijin cuplat în sectorul zootehnic.

La nivelul județului Olt, suma totală autorizată la plată, până la data de 12 decembrie este de peste 66 de milioane de euro, spun reprezentanții APIA Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020